3.25.2013

Click-Click


                                         Câștiguri lunare din click-uri


Cele mai bune site-uri de PTC din nenumăratele zeci care le-am încercat pana acum. PTC înseamnă Paid To Clik = Plătit pentru click. Adică ești plătit sa vizitezi reclame timp de 10-20 de secunde. Acum poți sa te înscrii și sa începi sa faci bani din click-uri pentru ca pe blog-ul meu ai cele mai bune site-uri de PTC. Este foarte important sa știi câteva lucruri vitale în reușita ta înainte de a începe sa faci bani din click-uri.

Dar înainte vreau sa iți prezint o poveste care pe mine m-a emoționat foarte mult, care reflecta oarecum realitatea din casele multor familii din lume: !!! click aici !!!

A) In afacerile PTC trebuie sa ai răbdare câteva luni pana pornești conducta de venituri financiare.
B) Sa ai deschise conturi pe cel putin 3-4 site-uri de PTC. Si de ce spun asta? Pentru ca imaginează-ți cât de ușor se poate ajunge la 5 $ pe zi câștig cu un cont (eu am ajuns la 5$ pe zi după exact doua luni și doua săptămâni), iar dacă ai 4 conturi, asta înseamnă 5$ x 4 = 20 de dolari pe zi câștig din PTC-uri. Dar când vei ajunge la 15-20 $ pe zi pe un site? Sau 30...???? Suna bine, nu? Ok...
C) Nu lasă nici o zi sa treacă fără sa-ți dai acele câteva click-uri care le primești pe zi, pentru ca altfel vei pierde bonus-ul de la membrii tai pentru câteva zile. Îți va scădea Average-ul. Average înseamnă un fel de cotație pe activitatea ta. Nu ești activ, iți scade cota și nici ei nu te plătesc pentru click-urile date de membrii tai, indiferent dacă sunt direcți sau închiriați  Mi se pare foarte corect din moment ce ai șansă sa câștigi bani pe gratis de la ei. Așadar da-i bătaie ...! Aceste site-uri sunt cele și cele mai bune garantat 100% pentru ca am petrecut zeci de ore pe net în căutarea lor și le-am testat pe toate care s-au putut.

Mai întâi iți prezint ghid-ul ClixSense si Neobux. Cu aceste doua siteuri lucrez prioritar, sunt recunoscute pe toate forumurile ca fiind cele mai serioase și ii plătesc pe oameni. Se poate folosi ghidul și la celelalte site-uri de PTC deoarece acest gen de afaceri folosesc același soft. Așadar  cum procedezi la ClixSense si Neobux, la fel procedezi și la celelalte.



                  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Banner Rotator

The Best Traffic Exchange
Monetize your website traffic with yX Media
free counters